muotoilu

sammal kasvoi lävitseni

kivi piteli

heinät itivät, kohosivat,

huojuivat tuulessa röyhypäinä

kävivät ruskeiksi

ja katosivat pölynä

sammal kasvoi lävitseni

kosteana, pehmeänä, vapaana

paikassaan

kaikki oli jatkuvaa liikettä,

muuttuvaa muotoa,

samaa ja sen vaihtelua

minä sammal kivi heinä muurahainen

tuuli joka vie

Pääsääntöisesti en tee rakennustöitä. Tarvittaessa voin rakentaa vaikka heppoisen katoksen, mutta mieluiten teen suunnittelutöitä paperilla tai tietokoneella. Käytän apuvälineinä Illustratoria, PhotoShoppia ja mihin tarve on. Ompelen myös! Olen pukuompelija, valmistunut tuohoin ammattiin vuonna 1998.

 

Mieleni on vilkas ja olen ideoiva, luova ajattelija ja ongelmanratkaisija. Työskentelen nopeasti. 

Koulutukseltani olen vaatesuunnittelija ja muotoilija, valmistuin Lahden Muotoiluinstituutista vuonna 2004. Opiskeluaikana ja sen jälkeenkin tein puvustuksia Teatteri Vanhalla Jukolla. Valmistuttuani Muotoiluinstituutista työskentelin ensin L-Fashion Groupilla Icepeakilla ja pian siirsin itseni vapaaksi suunnittelijaksi eli yrittäjäksi. Yrittäjänä olen työskennellyt vuodesta 2007 asti. Toiminimellä pitempään ja pari vuotta (2013-2015) olin mukana osakeyhtiön osakkaana vaatefirmassa, suunnittelimme, valmistutimme ja markkinoimme vaatemerkkiä Höö. Vuoteen 2015 asti tein enimmäkseen vaatesuunnittelua, pakkausmuotoilua ja erilaisten mainos- ym. materiaalien suunnittelua ja visualisointia.

Viimeisemmät suuremmat suunnitteluprojektini ovat olleet palvelumuotoilua ja visualisointia. Lisäksi olen työstänyt paljon logoja ja tehnyt mainosmateriaaleja ja esittelylehtisiä sekä nettisivustoja. 

© auli kokkonen